Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

SIIVOUSPALVELUTSaat Siistiina Siivouspalvelun kautta kaikki kodinsiivoukseen liittyvät palvelut; viikko- tai ylläpitosiivoukset, muutto- ja remonttisiivoukset sekä kertaluonteiset ikkunan- ja saunanpesut sekä suursiivoukset.

Lisäksi tarjoamme mm. asiointipalvelua, apua pieniin piha- ja kotitöihin sekä lemmikkieläinten hoitopalvelua siivousten yhteydessä tai erikseen sovittuna. Meiltä voi rohkeasti kysyä apua aina vaatteiden silityksestä kukkamultien vaihtoon tai lumenluonnista astioiden tiskaukseen. Siistiina Siivouspalvelu hoitaa myös pienten yritysten siivouksia.

Kutsu meidät kartoituskäynnille – siitä kaikki alkaaSiistiina Siivouspalvelun säännöllisten viikkosiivousasiakkaiden kanssa yhteistyö alkaa maksuttomalla arvioinnilla, jossa kartoitamme tarpeenne ja tilanne. Arvioimme siivoukseen tarvittavan ajan ja kuuntelemme toiveenne siivouksen sisällöstä. Laadimme asiakkaidemme kanssa aina yksityiskohtaisen kirjallisen sopimuksen palveluistamme, jonka mukaan työskentelemme. Lisätöistä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Joustava Siistiina Siivouspalvelu on valmis nopeisiinkin käänteisiin – viikkosiivouksen yhteydessä lampunvaihdot tai lemmikkien ruokinnat onnistuvat sujuvasti. Jos tarpeita ilmenee, vain ilmoitus meille riittää.

Mitä on ylläpitosiivous?Räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaan ylläpitosiivouksen sisällön. Usein ylläpitosiivouksen sisältö on esimerkiksi:


Yritysasiakkaille

teemme siivouspalveluja aina yrityksen omien tarpeiden mukaisesti. Tarpeet ja vaatimukset vaihtelevat, jonka vuoksi teemme ennen yhteistyön aloittamista tarvekartoituksen ja huomioimme erityiset tarpeenne ja toiveenne. Yritysasiakas, ole yhteydessä ja pyydä tarjous!

Siistiina Siivouspalvelu | Korpelankuja 9, 01830 Lepsämä | Puh. 040 727 9382

  näytä normaaliversio » Ylös